top of page

Ons verhaal

Het ciso4you team bestaat uit senior consultants, interim managers en project managers, allemaal met ervaring in ICT, Organisatie ontwikkeling en Verander management. Onze passie is het menselijke element van informatie veiligheid.

We willen organisaties voorzien van de juiste instrumenten om hun medewerkers te veranderen naar zorgzame gebruikers van informatie.

Onze visie

Wij zijn er sterk van overtuigd dat het bij informatie veiligheid net zo goed om mensen draait als om de techniek. Menselijk falen ligt aan de grondslag van het overgrote deel van alle informatie veiligheid incidenten

Wij geloven dat dit kan worden opgelost door beproefde methodes voor gedragsverandering toe te passen op het speciale gebied van informatie veiligheid.

Onze technologie

JANNA is een complete oplossing voor het managen van gedragsverandering op het gebied van informatie veiligheid. Janna combineert all noodzakelijke elementen van de oplossing in een online personal coach, die op een vriendelijke en efffectieve manier aanzet tot gedragsverandering.

JANNA is een hosted service en vergt dus geen investeringen vooraf in hardware en/of software.

De partners

Wij helpen bedrijven om controle te krijgen over hun informatie veiligheid. Medewerkers worden zorgzame gebruikers van informatie.

Hans Jacobs

Partner

Hans is a seasoned senior manager with an international background in IT. Triggered by the observation that the technical content of Information Security is in conflict with the ability of management to actually steer the activities, he has shifted his focus to Information Security, over the last couple of years. He holds a Masters degree in Mathematics and Information Technology. Hans is an IRCA registered certificated ISO27000 (ISMS) auditor

Rein Denekamp

Partner

Rein has held various international executive management positions. His focus is now on management consultancy, lecturing at executive education programs and various universities. Rein is a highly appreciated keynote speaker. He is associated with the University of Derby in the UK, Wageningen University in the Netherlands and the Rotterdam School of Management.

networking4.png

Ciso4you vult haar specialisatie aan met een uitgebreid netwerk van partners op allerlei gebied. Samenwerkingen kunnen ad hoc zijn of een langdurig karakter hebben, dat hangt van de, vaak klantspecifieke, omstandigheden  af.

In het oog springende gebieden waar Ciso4you belangrijke partners heeft zijn:

  • Technologie (web/app/cloud  technologie):  Zzapps 

  • Informatieveiligheid (iso27000, veiligheidsadviezen): EMCS IT Services 

  • Gedragsverandering (Organisational Behavior Management): ADRIBA

  • NCTV (Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid ): Alert Online

logo zzapps.jpg
logo emcsit.jpg
Logo adribs.png
logo-alert-online.png
bottom of page